Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
NAS100
US500
HONG KONG
EUR/USD
Bekijk koersen

Ticketmarktplaats StubHub stelt beursgang uit

Ticketmarktplaats StubHub stelt beursgang uit
12 jul 2024 om 20:38

 StubHub stelt zijn geplande beursgang uit tot zeker september. Dit meldde de Wall Street Journal vrijdag op basis van informatie van een ingewijde die bekend is met de plannen.

De Amerikaanse ticketmarktplaats, die voor zijn beursgang mikte op een waardering van ongeveer 16,5 miljard dollar, is een van de bedrijven die hun beursgang uitstellen gezien de volatiele marktomstandigheden, aldus de zakenkrant.

StubHub diende eerder vertrouwelijk papierwerk in bij de Securities and Exchange Commission met informatie over de IPO. Het bedrijf was van plan om dit papierwerk aan het eind van de week openbaar te maken volgens de Wall Street Journal, maar dat gebeurt nu vermoedelijk pas na Labor Day.

De timing kan nog verder verschuiven, zei de bron tegen de Wall Street Journal.

Het is een “lastige tijd” voor IPO’s, volgens de ingewijde, waarbij er de laatste tijd geen grote, succesvolle beursgang is geweest. 

Ook had StubHub te maken met een deadline om op basis van de huidige gecontroleerde jaarrekening de aanvraag voor de beursgang door te zetten. Dat moest dan uiterlijk vrijdag gebeuren, anders zou het bedrijf de jaarrekening moeten bijwerken.

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.