Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
NAS100
US500
HONG KONG
EUR/USD
Bekijk koersen

Galapagos benoemt investeerder Nodelman in bestuur

Galapagos benoemt investeerder Nodelman in bestuur
7 okt 2024 om 07:30

 Galapagos heeft Oleg Nodelman benoemd tot niet-uitvoerend lid, als vertegenwoordiger van aandeelhouder EcoR1. Dit maakte het biotechbedrijf maandagochtend bekend.

Nodelman is oprichter van EcoR1 Capital, een investeringsbureau dat zich richt op biotechnologie en dat sinds kort een van de grootste aandeelhouders van Galapagos is. Hij brengt veel ervaring mee in het creëren van aandeelhouderswaarde en strategische transformaties, stelde Galapagos.  

Nodelman neemt de plaats in van Dan Baker, die is afgetreden.“We zijn verheugd Oleg Nodelman te verwelkomen”, aldus CEO Paul Stoffels van Galapagos. “Zijn diepgaande expertise in biotech en gedeelde visie om verdere waarde te creëren voor Galapagos, zullen een belangrijke rol spelen bij de uitvoering van onze strategie.” 

“Ik ben verheugd om toe te treden tot de Raad van Bestuur van Galapagos en samen te werken met het managementteam om het volledige waardepotentieel van het bedrijf te realiseren”, zei Nodelman. 

EcoR1 meldde in augustus een belang van bijna 10 procent in Galapagos en zei toen dat het aandeel “enorm ondergewaardeerd” is en daarmee een “aantrekkelijke beleggingskans” vormt. In de weken na deze melding voerde EcoR1 het belang in Galapagos op tot 10,8 procent.


Match My View
Vind snel en gemakkelijk een beursproduct dat past bij uw strategie.
Profiteer van koersstijgingen of juist koersdalingen met onze handige selectietool. Selecteer een aandeel:

Koers Galapagos

*

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.